top of page
Foto Inneke Van den Ende.jpg

Inneke Van den Ende

Team jongeren en jongvolwassenen

Mijn naam is Inneke Van den Ende. Ik koos ervoor om mij iedere dag weer te mogen inzetten voor jongeren, jongvolwassenen en hun gezin. Dat doe ik als master in de klinische psychologie, afgestudeerd in 2020 aan de KU Leuven. In 2021 behaalde ik een postgraduaat in de psychodiagnostiek aan Thomas More Antwerpen. Daarnaast organiseer ik lessenreeksen persoonlijkheids- en neuropsychologie bij Background Education vzw.​

Wanneer je als jongere of jongvolwassene stuit op allerlei uitdagingen, en er zelf niet meer uitkomt, kan het een goed idee zijn om hierover in gesprek te gaan. Zo zou het kunnen dat je botst op moeilijkheden op school of in je studie, bijvoorbeeld wanneer faalangst de kop opsteekt of wanneer je twijfelt bij je studiekeuze. Misschien denk je wel erg veel na en voel je je somber. Het zou kunnen dat je graag wat meer zelfvertrouwen zou hebben. Het kan ook al eens botsen met je gezinsleden of met leeftijdsgenoten. Hier samen bij stilstaan en erover spreken in individuele- of gezinsbegeleiding kan je op weg helpen. Daarbij stel ik voorop om geborgenheid, warmte en vooral een luisterend oor te bieden.

Soms vereist de vraag om breder aan de slag te gaan dan enkel via begeleidende gesprekken. Misschien is er bij jou de vraag wel naar het stellen van een diagnose, bijvoorbeeld wanneer er hiervoor wordt verwezen door je school of een arts. Ook dat soort vragen zijn welkom bij mij. 

Aanwezig op: woensdag, donderdag
geen wachtlijst

Inneke Van den Ende: Over mij
bottom of page